Τρόποι Αποστολής

To Lemon Dreamz συνεργάζεται με την εταιρεία κούριερ ACS.

Οι χρόνοι παράδοσης για τα έτοιμοπαράδοτα είδη είναι:

 • Για την Αττική 1-2 εργάσιμες.
 • Για την υπόλοιπη Ελλάδα είναι 1-3 εργάσιμες.
 • Για τις δυσπρόσιτες περιοχές 1-2 εργάσιμες επιπλέον.

Για τα είδη που γίνονται κατά παραγγελία ή δεν είναι άμεσα διαθέσιμα οι χρόνοι παράδοσης θα γνωστοποιούνται μετά απο επικοινωνία μέσω email ή τηλεφωνικά . Ενδεικτικά για τις μπομπονιέρες οι χρόνοι παράδοσης είναι περίπου 20-25 εργάσιμες ημέρες.

Τα έξοδα μεταφοράς για την Ελλάδα είναι 3.50 ευρώ για παραγγελίες μέχρι 2 κιλά και 0.60 λεπτά για καθε επιπλέον κιλό, συν 1,70 με αντικαταβολή.

Η αποστολή στην Κύπρο και στις χώρες του εξωτερικού γίνεται με τα ΕΛΤΑ, το κόστος διαμορφώνεται αναλογα τον προορισμό της αποστολής

Σε όλες τις περιπτώσεις θα ενημερωθείτε τηλεφωνικώς ή με σχετικό email για τους χρόνους παράδοσης/αποστολής

Τρόποι Πληρωμής

 1. Με Paypal
 2. Με τραπεζική κατάθεση. Η επιλογή για τραπεζική κατάθεση γίνεται κατά τη διάρκεια του ταμείου. Στη συνέχεια και αφού έχετε ολοκληρώσει τη διαδικασία, θα πρέπει να γίνει κατάθεση του τελικού ποσού στα εξής στοιχεία:  ΠΕΙΡΑΙΩΣ IBAN: GR7401719010006901131018087
  Δικαιούχος: Ιωάννης Ν. Θεοδωρίτσης . Σε περίπτωση κατάθεσης από διαφορετική τράπεζα επιβαρύνεστε με την προμήθεια εμβάσματος. Mόλις προχωρήσετε στην κατάθεση, θα χρειαστεί να μας ενημερώσετε σχετικά, με email στο lemondreamzz@gmail.com ή τηλεφωνικώς στο 2121021403 ώστε να προχωρήσουμε στην αποστολή της παραγγελίας σας.
 3. Με αντικαταβολή κούριερ. Η εταιρία μας συνεργάζεται με την εταιρεία ΑCS Courier.
  Για αγορά και πληρωμή με αντικαταβολή για μπομπονιέρες και σετ νονού, απαραίτητη για να προχωρήσει η παραγγελία, είναι η κατάθεση προκαταβολής του 30% του συνόλου της παραγγελίαςΟ χρόνος που ορίζεται από την εταιρεία μας για να προχωρήσετε στην τραπεζική κατάθεση είναι 3 (τρεις) εργάσιμες ημέρες. Αν δεν γίνει η κατάθεση σε αυτό το διάστημα, τα είδη θα αποδεσμευτούν και η παραγγελία θα ακυρωθεί.
  Υπάρχει η δυνατότητα να κάνετε τις παραγγελίες σας τηλεφωνικώς (στο 2121021403 ή 6942878009 / εργάσιμες ημέρες και ώρες) ή με email (lemondreamzz@gmail.com). Μπορείτε επίσης να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω του πεδίου επικοινωνίας. Θα σας ενημερώσουμε σχετικά με τους τρόπους πληρωμής και αποστολής.
Long arrow Menu toggle Close Menu Cart Αναζήτηση User Facebook Instagram Pinterest

Λόγω μεγάλου φόρτου εργασιών οι παραγγελίες χρειάζονται 3-4 ημέρες να εκτελεστούν.

Παρακαλώ σε περίπτωση πληρωμής με τραπεζική μεταφορά προωθήστε μας το αποδεικτικό πληρωμής για πιο γρήγορη εκτέλεση της παραγγελίας.

OK
Facebook Instagram Twitter YouTube Pinterest Pinterest Soundcloud Behance Google Plus LinkedIn Search